V běhu až do velmi očekávané uvedení Microsoft Windows 8 ještě dnes, společnost oznámila, že bude nabízet bezplatnou Media Centrum Pack pro Windows 8 Pro uživatele po omezenou dobu.Microsoft odhalil, že bez Media Center balík bude k dispozici ode dneška do 31. ledna 2012, pro spotřebitele, kteří nakupují nebo upgradovat na systém Windows 8 Professional.

Pokud uvažujete o upgradu na systém Windows 8 dnes, můžete být rádi, že upgrade pro Windows 8 Pro (Pack) je k dispozici ke koupi za 39,99 dolarů (69,99 dolar pro diskovou verzi) do 31. ledna 2012 a. Microsoft Steven Sinofsky vysvětluje:

„Tím je zajištěno, že zákazníci, kteří se zajímají o Media Center mají pohodlný způsob, jak dostat to. Windows Media Player bude nadále k dispozici ve všech edicích, ale bez podpory přehrávání DVD. Pro optické disky přehrávání na nových zařízeních se systémem Windows 8, budeme spoléhat na mnoha kvalitních řešení na trhu, které poskytují skvělé zážitky jak pro DVD a Blu-ray. „

Chcete-li chytit si zdarma výtisk Media Center Microsoft baleni à přeskočit na Windows 8 webové stránky pro více informací a upgradovat starší verzi systému Windows.