Windows-8-packaging1

Windows Media Center je jedním z nejlepších manažerských apartmá médií jsou k dispozici pro Microsoft Windows od dob Windows XP, ačkoliv program dostal masovou pozornost s Windows Vista. Navzdory tomu, že operační systém v otázce byl velký neúspěch samo o sobě, nikdo nikdy nestěžoval, že Media Center chybělo to, co měl nabídnout, a proto, že má smysl, že Media Suite bude i nadále zůstat svázaný s operačním systémem Windows v systému Windows 7. S nejnovější Windows 8, ale společnost Redmond se zdá k vzali poměrně překvapivé rozhodnutí, v tomto Media Center je již součástí operačního systému – i Pro verze – a místo toho, k dispozici jako samostatný soubor ke stažení pro Windows 8 Pro uživatele.

Pár měsíců zpátky, jsme pro Vás zprávu, že Media Center balíček je k dispozici zdarma na omezenou dobu pro zákonné Windows 8 Pro uživatele. Nabídka bude trvat do 31. ledna, 2013, a bude vyžadovat aktivační zjistit na kopii systému Windows 8 před bude poskytnut platný licenční klíč. Jsme také poradil všechny Windows 8 Pro uživatele se rozhodnout pro nabídku, jste měli co ztratit, to není jasné, jak by Media Center se ceny po propagace je u konce, a nikdy to škodlivé chytit něco zdarma, když to trvá. Za předpokladu, že jste si vzali rady a podepsal se na licenční klíč pro Windows Media Center, tady je návod, jak si můžete nainstalovat a nastavit.

Windows-8-packaging1

Krok 1: Obdržíte licenční klíč e-mail – zkopírovat na snadnou lokalizaci.

Windows-Product-Key

Krok 2: Na počítači, vyvolat Charms bar pomocí Win + C zkratky, nebo tažením myši do pravého horního rohu obrazovky. Výsledek hledání pro „přidání nových funkcí“.

add-features

Krok 3: Ve výsledcích vyhledávání, zvýraznění nastavení a klikněte na “ Přidat funkce do Windows 8 „. V novém dialogovém okně, které spustí, hit “ už mám product key „.

product-key2

Krok 4: Zadejte produktový klíč do příslušného prostoru a nechte proces ověření dokončení.Windows začne stahovat a instalovat Media Center automaticky.

adding-features2

Je pozoruhodné, že nebudete vidět žádný pokrok bar pro stahování a instalaci, a jen oznámení, že dostanete, je váš systém automaticky restartovat a konfiguraci aktualizaci.Proto, pokud máte nějaké neuložené otevřené před tím, to uložit.

IMG_00841

Krok 5: Po restartování systému je kompletní, můžete spustit aplikaci Media Center buď z nabídky Start obrazovky ve Windows 8, nebo jeho hledání.

Media-Center

Krok 6: S cílem vytvořit Media Center pro první použití, hit Pokračovat na první obrazovce. Pak, v závislosti na vašem přání, zvolit buď nastavení Express nebo vlastní jeden, bývalý který je vhodnější, pokud chcete jít s výchozím nastavením.

Express-Setup

Až budete hotovi s nastaveným, vše, co budete chtít udělat, je nastavit multimediálních knihoven, a měli byste být dobré jít.

To je to – Windows 8 Pro s aplikací Media Center, je připraven na rock, a zdarma!

Zdroj: redmondpie.com